Vállalati folyamatmenedzsment korszerűsítés a MEDINER Kft.-nél

 

 

A MEDINER Gyógyszerkereskedelmi, Marketing és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
3,069 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című pályázati kiíráson. A 7 674 000 forint összköltségű projekt keretében a korszerű vállalti folyamatmenedzsmentet támogató informatika alkalmazások bevezetése valósul meg.

 

A MEDINER Kft. a GINOP-3.2.2-8-2-4-16 azonosító számú pályázati felhívás nyerteseként, a kiírás követelményeinek megfelelően a projekt kivitelezéséhez 40 %-os támogatásban részesül, összesen
3 069 600 forint összegben. A beruházás várható befejezési dátuma: 2018. december 20.

A GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00562 kódjelű projekt során megvalósuló beruházás a vállalat jelenlegi tevékenységének minőségi javulását idézi elő. Szoftverbeszerzéssel több funkcionális területen, például a humán erőforrás menedzsment, kontrolling és döntéstámogatás, beszerzés, logisztikai terület, internetes megjelenés, illetve a vállalati portál részegységei kerülnek fejlesztésre. A projekt magába foglalja a szoftverek szakszerű használatának elsajátításához szükséges oktatást, testreszabást, tesztelést és üzembehelyezést.

Célunk, hogy minőségi és komplex szolgáltatásokat nyújtsunk a gyógyszeripar és az egészségügy szereplőknek, aminek elengedhetetlen feltétele a beszerzéshez és logisztikához tartozó folyamatok megfelelő koordinálása, átláthatósága és gördülékeny működése. A választott modulok egymáshoz szorosan kapcsolódnak. Használatukkal folyamataink hatékonyabban működnek, a vállalkozás irányítása átláthatóbb lesz, így működésünk gazdaságosabbá válik.

 

 

További információ kérhető mediner.hu oldaról és az alábbi elréhetőségeken:

 

Virág Attila, projektvezető
Tel.: 06-30-427-5350
Email: virag.attila@varosokologia.com