A környezettudatos üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő gépberuházás a Ba-Csa Trade Kft.-nél

 

 

A környezettudatos üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő gépberuházás a Ba-Csa Trade Kft.-nél

 

2021 / 07 / 26

 

A Ba-Csa Trade Kft. 9 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Széchenyi 2020 keretprogramban megjelent „GINOP-1.2.8-20 mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati kiíráson. A 17,53 millió forint összköltségű projekt végrehajtásával egy olyan új konfekcionáló gép kerül beszerzsre, ami a lehető legkevesebb termelési hulladékot termel majd gyártás közben.

 

A Ba-Csa Trade Kft. a GINOP-1.2.8-20-2020-00327 azonosító számú pályázat nyerteseként, a projektet a kiírás követelményeinek és saját vállalásainak megfelelően hajtotta végre. A projekt kivitelezéséhez 48,65 %-os önerőt, azaz 8 530 000  forintot biztosított. A beruházás befejezési dátuma: 2021. július 26.

Megvalósított tevékenységek:

  1. KON-1400-as tpusú konfekcionáló gép.

A jelenlegi termelési hulladék mennyisége minimum 25 %-kal csökkenthető lesz, leginkább a pontos méretezés, és selejt csökkenésével. A másik nagyon jelentős fejlesztés, hogy ezen gép alkalmasabb más anyagösszetételű műanyagok – itt elsősorban a lebomló műanyagok magas minőségben történő szabására. Ezzel lehetőség nyílik a modernebb termékek gyártására, figyelembe véve, hogy a lakossági zsákos hulladékgyűjtés részére egyre fontosabb tényező a környezeti negatív hatások csökkentése.

 

  1. KON-1400-as tpusú konfekcionáló géphez csipeszes elhordó asztal.

 

 

A cégen belüli munkahelyek stabilizálódnak, új munkakört hozunk létre. A cég tevékenysége stabilabbá válik, bővülő ügyfélkör és partneri hálózat mellett.

 

A projektről további információ a www.varosokologia.com oldalon érhető el.

 

További információ kérhető:

Füleki Csaba
Tel.: 06-70-332-9607
Email: bacsatradekft@gmail.com